Redept adviseert Invest-NL bij de zoektocht naar kantoorruimte

Redept heeft Invest-NL geadviseerd bij de zoektocht naar kantoorruimte en de contractsonderhandelingen en het projectmanagement.

Kingsfordweg 43-117, Amsterdam

Redept heeft Invest-NL begeleid gedurende het gehele proces van het in kaart brengen van de mogelijkheden in diverse steden, het onderhandelen en contracteren tot en met projectmanagement. Binnen de ambitieuze planning zijn we in staat gebleken om een geschikte locatie te vinden dat naadloos aansluit op de hoge duurzaamheidsambities van Invast-NL.

  • Een Green Lease, dat aansluit op de duurzame doelstellingen van de huurder
  • Geïntegreerde dienstverlening met inventarisatie, selectie, onderhandelingen en projectmanagement
  • Project gerealiseerd binnen de ambitieuze planning door intensieve samenwerking

De opdracht is aan Redept gegund na een meervoudig onderhandse aanbesteding door de Haagse Inkoopsamenwerking namens Invest-NL.

Voor de nog op te richten organisatie Invest-NL werd gezocht in de steden Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Redept heeft aan de hand van het programma van eisen de mogelijkheden in de diverse steden in kaart gebracht en Invest-NL begeleid bij de bezichtigingen. Aan de hand van een gestructureerd en competitief proces, is op basis van vooraf gedefinieerde criteria een gewogen advies gegeven. De keuze is uiteindelijk gevallen op het duurzaam gerenoveerde kantoorpand Q-port in Amsterdam Sloterdijk.

Het gebouw Q-port ligt aan de Kingsfordweg 43-117 in Amsterdam Sloterdijk en is eigendom van vastgoedbelegger NSI. Invest-NL neemt 1.550 m² op de derde verdieping in gebruik. De huurovereenkomst heeft een speciale Green Lease bijlage, waarin amitieuze doelstellingen op het gebied van duurzaamheid zijn vastgelegd. Het gehele projectmanagement voor Invest-NL werd in dit traject uitgevoerd door Drees & Sommer in onderaanneming van Redept.

Opdrachtgever

Redept is een goed kompas gebleken in de troebele wereld (voor buitenstaanders) van Vastgoed. Met name waardering voor de mate van betrokkenheid die getoond is, ook in het nazorgtraject.

Jan Mens

Kwartiermaker Bedrijfsvoering en Financiën Invest-NL

Invest-NL gaat vernieuwende en veelbelovende bedrijven ondersteunen die moeilijk aan financiering komen. Het gaat om de ondersteuning van bedrijven en projecten met maatschappelijke impact. De Nederlandse financieringsinstelling zal allereerst een rol spelen bij risicovolle activiteiten op de thema’s van het Missiegedreven Innovatiebeleid en de topsectoren, waaronder de energietransitie, landbouw, gezondheid en veiligheid. Daarnaast richt Invest-NL zich op het MKB en start-ups en scale-ups die kunnen doorgroeien naar grotere ondernemingen. Invest-NL kan putten uit een investeringskapitaal van 2,5 miljard euro. Een deel hiervan is bestemd voor de ondersteuning van export en buitenlandse investeringen.

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten