Redept huurt kantoorruimte namens CBR aan in Venlo

Redept heeft het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen begeleid bij haar zoektocht naar een representatieve, beter zichtbare en goed bereikbare locatie in Venlo.

Parlevinkerweg 1 Venlo CBR
Parlevinkerweg 1, Venlo

Het CBR huurt 263 m² kantoorruimte met 15 parkeerplaatsen gehuurd aan de Parlevinkerweg 1-5 te Venlo. Redept is erin geslaagd om de uitdagende zoekvraag succesvol in te vullen. Het CBR stelt namelijk specifieke eisen aan haar locaties, waaronder het kunnen uitzetten van geschikte examenroutes vanaf de locatie.

Opdrachtgever

Bij het CBR zetten ruim 1.200 professionals zich dagelijks in om ervoor te zorgen dat iederéén veilig aan het verkeer kan deelnemen. Met dat doel voor ogen neemt het CBR niet alleen verkeersexamens af, maar toetsen ze ook of een bestuurder geestelijk en lichamelijk in staat is om veilig te rijden. Daarbij streven ze altijd naar de best mogelijke klantervaring.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten