Redept huurt 1.000m² kantoorruimte aan voor KinderRijk

Redept heeft KinderRijk geadviseerd bij de aanhuur van ca. 1.000 m2 kantoorruimte ten behoeve van het nieuwe hoofdkantoor. KinderRijk biedt kinderdagopvang voor kinderen van 0-12 jaar in de regio Amsterdam-Amstelveen. De verhuizing werd noodzakelijk omdat de huidige locatie door de eigenaar wordt herontwikkeld tot woningen. Door de verhuizing krijgt KinderRijk een nieuw kantoor waar medewerkers optimaal kunnen samenwerken. Met verhuurder is een huurdersvriendelijke huurovereenkomst onderhandeld.

Maalderij 38, Amstelveen

Opdrachtgever

KinderRijk is een organisatie die gespecialiseerd is in kinderdagopvang, buitenschoolse opvang, voorschoolse opvang en gastouderopvang in de gemeente Amstelveen. KinderRijk bestaat al meer dan 45 jaar. Zij geven kinderen persoonlijke aandacht, bieden hen de ruimte om de wereld te verkennen en stimuleren hen zich spelenderwijs steeds verder te ontwikkelen. Kwaliteit staat daarbij centraal. Zij stellen hoge eisen aan hun medewerkers, pedagogisch beleid, veiligheidsbeleid, binnen- en buitenruimtes én de organisatie.

Geleverde diensten

Advies nodig bij
aanhuur van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten