Redept adviseert gemeente in zoektocht naar nieuw kantoor

De gemeente Den Haag vervult een belangrijke rol in het aantrekken en behouden van NGO’s en IO’s voor de stad, vooral op het gebied van vrede en recht. Redept heeft de gemeente geadviseerd in de zoektocht naar een nieuw verzamelkantoor voor die organisaties. Het kantoor van circa 1.400 m2 wordt op de 3e verdieping van Alexanderveld 5 gevestigd. Frame Offices zal de werkplekken en vergaderkamers beheren in samenwerking met The Hague Humanity Hub die de community programmering voor haar rekening neemt.

Alexanderveld 5, Den Haag

Opdrachtgever

Den Haag is de hoofdstad van de provincie Zuid-Holland en met 537.833 inwoners de op twee na grootste gemeente van Nederland, na Amsterdam en Rotterdam. Sinds 1 januari 2015 vormt Den Haag samen met 22 andere gemeenten de Metropoolregio Rotterdam Den Haag, met gezamenlijk 2,3 miljoen inwoners.

Kunt u extra
handen gebruiken?

Neem contact op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten