Redept staat Nationale-Nederlanden bij in het uitbreiden van de kantoorruimte en het herstructureren van het huurcontract

Redept heeft Nationale-Nederlanden geadviseerd in het uitbreiden van het gehuurde met circa 5.000 m2. Naast deze uitbreiding zijn de bestaande huurovereenkomsten geherstructureerd waardoor NN beschikking heeft over kernaccommodatie voor de lange termijn alsmede een flexibele schil eromheen. Verhuurder Cromwell Property Group zal diverse investeringen doen in het gebouw, inclusief het uitvoeren van duurzaamheidsmaatregelen.

Schenkkade 65, Den Haag

Opdrachtgever

Redept stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. Redept stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Kunt u extra
handen gebruiken?

Neem contact op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten