Afstoten van vastgoed

Redept noemt zich geen makelaar. Maar onze jarenlange ervaring in de makelaardij en het werken voor en bij eindgebruikers heeft ons waardevolle inzichten gegeven in dispositieprocessen, zowel vanuit het gebruikersperspectief als vanuit het makelaarsperspectief. Afhankelijk van de specifieke situatie, ontwerpen wij een op maat gemaakte afstootstrategie. Dit kan betekenen dat wij zelf de dispositie uitvoeren of dat wij makelaars selecteren en contracteren en toezicht houden op de activiteiten en de voortgang van het dispositieteam.

Redept coördineert alle betrokken partijen zoals makelaars, juristen, fiscalisten en interne afdelingen van onze cliënt. We stimuleren enerzijds het toepassen van effectieve methodes, maar zien er ook op toe dat er wordt gewerkt naar eisen van transparantie en integriteit. Redept zorgt voor een degelijk gedocumenteerd verkoopproces, zodat ook achteraf alle stappen duidelijk navolgbaar en uitlegbaar zijn. Daarnaast hebben wij een signalerende functie in geval van potentiële belangenconflicten of dubieuze praktijken.

Door onze integrale aanpak nemen wij onze cliënten de zorg uit handen voor de coördinatie van betrokken partijen en voeren wij de onderhandelingen, waardoor maximaal resultaat ontstaat met een minimale interne belasting.

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Uitgevoerde projecten

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten