Redept verkoopt voormalig politiebureau in Amsterdam

Redept heeft namens de Politie het voormalig politiebureau in de Indische Buurt van Amsterdam Oost aan een kerkgenootschap verkocht.

Balistraat 104, Amsterdam

Het pand van circa 850 m² b.v.o. is via inschrijving verkocht. Door de verkoop aan een kerkgenootschap zal het maatschappelijk gebruik van het pand worden gecontinueerd. Voor de verkoop was grote belangstelling vanuit de markt. Er hebben zich via verkoopplatform Vendr ruim 250 geïnteresseerden aangemeld. Door het gestructureerde en transparante verkoopproces is een goed resultaat behaald.

Opdrachtgever

De Politie is het landelijk korps in Nederland dat bestaat uit tien regionale eenheden, een landelijke eenheid en een landelijke concerndienst waarin de ondersteunende afdelingen zijn ondergebracht. Dit ene landelijke korps verving per 1 januari 2013 alle voormalige politiekorpsen en -diensten. Bij de Politie werken ongeveer 63.000 mensen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten