Redept verhuurt kantoorruimte in Amsterdam namens Nationale-Nederlanden

In nauwe samenwerking met 1530 Real Estate is circa 1.500 m² kantoorruimte op de 18e en 25e verdiepingen van de Mondriaantoren te Amsterdam-Amstel namens Nationale-Nederlanden verhuurd.

Amstelplein 6, Amsterdam

Als gevolg van de overname van Delta Lloyd in 2017 huurt Nationale-Nederlanden (NN) circa 10.000 m² kantoorruimte in de Mondriaantoren naast Amstel Station. Als gevolg van de coronacrisis is een tweetal onderhuurders vertrokken en werd NN geconfronteerd met enkele lege kantoorruimten. In samenwerking met 1530 Real Estate is circa 1.500 m² verhuurd waardoor het beperken van significante financiële schade voor NN is bewerkstelligd. Een deel is verhuurd als schuifruimte voor de renovatie van de naastliggende Breitner Center van Philips. Ook is er ruimte verhuurd aan Wundermart.

Opdrachtgever

Redept stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. Redept stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten