Redept verkoopt voormalig politiebureau in Nieuw-Vennep

Namens de Politie heeft Redept het voormalige politiebureau in Nieuw-Vennep verkocht.

Eugénie Prévinaireweg 63A, Nieuw-Vennep

Het object bestaat uit twee gebouwen, één uit 2005 van circa 470 m² en één uit 1959 van circa 282 m² op een kavel van circa 2.400 m². Het object heeft een maatschappelijk bestemming maar leent zich uitstekend voor transformatie naar woningbouw. Redept heeft het hele verkoopproces begeleid inclusief verkoopadvies en marketing. Voor de verkoop werd gebruik gemaakt van Vendr en BOG Auctions. Ook was er gelegenheid tot het indienen van een bieding via de notaris. De grote belangstelling voor de verkoop heeft geresulteerd in een verkoopopbrengst die aanzienlijk boven verwachting was. Het pand is aan een projectontwikkelaar verkocht. De verkoop is tot stand gekomen door middel van een transparant en gestructureerd verkoopproces met een veiling.

Opdrachtgever

De Politie is het landelijk korps in Nederland dat bestaat uit tien regionale eenheden, een landelijke eenheid en een landelijke concerndienst waarin de ondersteunende afdelingen zijn ondergebracht. Dit ene landelijke korps verving per 1 januari 2013 alle voormalige politiekorpsen en -diensten. Bij de Politie werken ongeveer 63.000 mensen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten