Lange Dreef 15

Als gevolg van het consolideren van alle kantoorhuisvesting in haar nieuwe hoofdkantoor in Hoofddorp heeft Schneider Electric deze huurovereenkomst beëindigd. Doordat er geen proces-verbaal van oplevering was van de staat bij aanvang van de huurovereenkomst was er in potentie een stevige kostenpost om het gehuurde weer terug te brengen in orginele staat. Redept heeft haar ervaring en expertise toegepast om in onderhandeling met verhuurder de wederopleveringskosten alsnog tot een minimaal niveau terug te brengen.

Lange Dreef 15, Vianen

Opdrachtgever

Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan 100 landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan EUR 22,4 miljard. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten