Verbeekstraat 6

Schneider Electric heeft een huurovereenkomst geërfd als onderdeel van een bedrijfsovername. Door de overgenomen partij waren de onderhandelingen opgestart voor een lange termijn verlenging. Schneider Electric heeft de onderhandeling onmiddellijk afgebroken met een zakelijk conflict als gevolg. Redept heeft Schneider Electric tijdens de onderhandelingen ondersteund. Uiteindelijk is de huurovereenkomst in goede overleg beëindigd en heeft Redept de wederoplevering begeleid.

Verbeekstraat 6, Leiden

Opdrachtgever

Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan 100 landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan EUR 22,4 miljard. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten