Scheveningseweg 6

Redept heeft dit Rijksmonumentaal kantoorgebouw verkocht namens de eigenaar-gebruiker. Het gebouw wordt getransformeerd in naar woningbouw.

Scheveningseweg 6, Den Haag

Opdrachtgever

We hebben veel baat gehad bij de expertise van Redept, zowel bij het aanhuren van onze huidige kantoor als bij het verkopen van ons voormalige kantoorgebouw. Redept kent de markt zeer goed en maakte voor ons het proces inzichtelijk in termen die voor ons begrijpelijk waren. Als een internationale organisatie, moesten we elke stap van het proces kunnen rechtvaardigen. Redept heeft ons heel goed ondersteund om te komen tot een gedragen besluitvorming.

Christophe Bernasconi

Secretary General

De Haagse Conferentie voor Internationaal Privaatrecht is een wereldwijde intergouvernementele organisatie. Als smeltkroes van verschillende juridische tradities, ontwikkelt en onderhoudt het multilaterale juridische instrumenten, die inspelen op de wereldwijde behoeften. Een toenemend aantal niet-lidstaten zijn ook steeds partij bij de Haagse verdragen. Als gevolg daarvan omvatten de werkzaamheden van de Conferentie meer dan 140 landen over de hele wereld.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten