Redept adviseert NN bij verhuur 21.000 m² in Amsterdam

Redept heeft de grootste kantoorverhuurtransactie van 2018 gedaan in het voormalige hoofdkantoor van Delta Lloyd

Spaklerweg 4, Amsterdam

Redept heeft Nationale-Nederlanden, de hoofdhuurder van het complex, geadviseerd bij de onderverhuur van ca. 21.000 m2 kantoorruimte in het Toorop gebouw aan De Nederlandsche Bank (DNB). In 2020 neemt De Nederlandsche Bank (DNB) intrek in het voormalige Delta Lloyd hoofdkantoor vlakbij het Amstel Station. Het huidige kantoor van DNB op de Westeinde wordt grondig gerenoveerd, vandaar deze tijdelijke relocatie. DNB werd in deze transactie bijgestaan door DRS Makelaars.

Opdrachtgever

Redept stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. Redept stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten