Koninginnegracht 61

Door de integratie van de uitzendbureau-ketens Content en Unique werd het hoofdkantoor van Content overbodig. Door Redept werd gezocht naar een alternatieve oplossing voor dit kantoorgebouw metspecifieke indeling in een markt met een enormaanbod aan kantoorruimte, om zodoende blijvend te kunnen voldoen aan de gebruiksplicht zolang de huurovereenkomst loopt. Samen met Conceptors ontwikkelde Redept het idee voor een business centre om de klanten van "De Wereld van IKKI" (onderdeel van USG People) werkplekken te verschaffen op basis van abonnementen.

Koninginnegracht 61, Den Haag

Opdrachtgever

USG People verleent gespecialiseerde arbeidsmarktdiensten in Europa, gericht op de marktsegmenten algemene uitzending, specialistische uitzending, professionele detachering en projecten, HR-services en customer care. Vanuit een aantal zelfstandige werkmaatschappijen worden de diverse diensten aangeboden. De werkmaatschappijen zijn actief in tien Europese landen: België, Duitsland, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Nederland, Oostenrijk, Polen,Spanje en Zwitserland. De aandelen USG People staan genoteerd aan de effectenbeurs Euronext Amsterdam. Onder USG People vallen onder andere: Start People, Unique, Technicum, Secretary+, ASA, Creyf’s, Vakcollege (voorheen Luzac), USG Capacity, USG Innotiv en De Wereld van IKKI. In totaal omvat de portefeuille ca. 500 lokaties in Nederland.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten