Louis Pasteurlaan 6

Redept heeft het verkoopproces gecoördineerd en begeleid namens het Productschap Tuinbouw die opgeheven moest wordt als gevolg van het besluit van het kabinet Rutte II. Redept heeft de makelaarsselectie uitgevoerd en het proces gemanaged waardoor een verkooptransactie gerealiseerd is met een eigenaar-gebruiker. Redept heeft tevens bezwaar gemaakt tegen de WOZ-waarde van dit 6.500 m2 kantoorgebouw. Vervolgens heeft Redept namens het productschap een beroepschrift geschreven en heeft als expert bij de hoorzitting opgetreden. Het gevolg was een reductie in de WOZ-waarde van bijna 50%.

Louis Pasteurlaan 6, Zoetermeer

Opdrachtgever

Het Productschap Tuinbouw verbindt de belangen van tuinbouwbedrijven en maatschappij met als doel een rendabele en duurzame productie en afzet van veilige en gezonde voeding en aantrekkelijk en functioneel groen.

Geleverde diensten

Gaan we samen bezwaar maken
tegen uw aangifte?

Neem contact met ons op of plan direct een afspraak in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten