Redept adviseert Iddink bij wederverhuur in Amersfoort

Redept heeft Iddink geadviseerd bij de wederverhuur van hun kantoorruimte in Amersfoort. Door een herschikking van de kantoorruimte als gevolg van het hybride werken, is de kantoorruimte overbodig geworden.

Asch van Wijckstraat 55, Amersfoort

Kantoorgebouw “Hoek 3” is gunstig gelegen nabij het station en het historische centrum van Amersfoort. De transactie omvat in totaal 4.179 m2 kantoorruimte, verdeeld over de begane grond, eerste en de tweede verdieping en 80 parkeerplaatsen. Het lopende huurcontract is overgenomen door Energie Data Services Nederland (EDSN) B.V.. Zij zullen medio 2022 hun intrek nemen in het pand.

  • Substantiële kostenbesparing gerealiseerd
  • Naadloze overdracht van huurovereenkomst

Opdrachtgever

Dee leerproducten en -diensten van Sanoma Learning stellen leerkrachten in staat de talenten van elk kind te ontwikkelen om hun volledige potentieel te bereiken. Ze bieden gedrukte en digitale leermaterialen en digitale leer- en leerplatforms voor K12, dwz basis-, middelbaar en beroepsonderwijs, en streven ernaar om het bedrijf in heel Europa te laten groeien.
De negen leerbedrijven zijn verspreid over Europa en behoren tot de beste in hun eigen markten: VAN IN (België), Sanoma Pro (Finland), Malmberg (Nederland), Nowa Era (Polen), Sanoma Utbildning (Zweden), Iddink Group ( Nederland, België en Spanje), itslearning (Noorwegen, Zweden, Denemarken, Finland, Duitsland, Nederland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk), Santillana (Spanje) en Bolster Safety (Nederland).

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten