Redept verhuurt kantoorruimte in Le Carrefour Leiden

Redept heeft namens Bredero Shaw International circa 580 m² kantoorruimte verhuurd aan Freshminds B.V..

Dellaertweg 9E, Leiden

De 6e verdieping van Kern 5 van gebouw Le Carrefour wordt door Bredero Shaw van Achmea gehuurd. Redept heeft voor de overtollige kantoorruimte een huurder gezocht en een onderhuurovereenkomst onderhandeld, waardoor Bredero Shaw een deel van het kantoor in gebruik houdt en Freshminds de flexibiliteit heeft om in de toekomst uit te breiden.

FreshMinds is een IT Consultancy bedrijf met focus op Software-, Data- & Cloud Engineering.

Opdrachtgever

Bredero Shaw is een divisie van ShawCor Ltd, een op groei gerichte, wereldwijde energie services onderneming gespecialiseerd in technologie gebaseerde producten en diensten voor de sectoren pijplijn en petrochemie, evenals andere industriële markten. ShawCor heeft een dominante positie in haar markten vastgesteld door middel van een niet aflatende focus op wereldwijde groei, een vlekkeloze uitvoering, technologische innovatie en organisatorische kwaliteiten.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten