Patentlaan 1

De Rijksgebouwendienst huurde sinds 1973 ca. 6.000 m² in het pand van het Europese Octrooibureau. Als onderdeel van het Haagse Masterplan van de Rijksoverheid verhuisde de gebruiker, de RVO, naar Den Haag en heeft de Rijksgebouwendienst de huurovereenkomst derhalve opgezegd. Redept heeft in goed overleg met het Octrooibureau ervoor gezorgd dat de huurder kon vertrekken zonder noemenswaardige wederopleveringskosten en dat er extra tijd werd gegund voor het verwijderen van delicate glas-in-lood ramen.

Patentlaan 1, Rijswijk

Opdrachtgever

Het Rijksvastgoedbedrijf is de vastgoedorganisatie van en voor de Rijksoverheid en is onderdeel van het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties. Zij zijn verantwoordelijk voor het beheer en de instandhouding van de grootste en meest diverse vastgoedportefeuille van Nederland. De portefeuille bestaat onder andere uit gevangenissen, rechtbanken, kazernes, vliegvelden, defensieterreinen, ministeries, havens, belastingkantoren, monumenten, musea en paleizen. Deze gebouwen en terreinen stelt het Rijksvastgoedbedrijf ter beschikking voor de realisatie van rijksoverheidsdoelen. Haar deskundige medewerkers formuleren visie en beleid en zorgen voor beheer en onderhoud, aan- en verkoop, nieuwbouw, verbouw en renovatie, ontwikkeling en herontwikkeling.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten