Redept beëindigt huurovereenkomst Schiphol-Rijk voor FedEx

Redept heeft met de nieuwe eigenaar een vervroegd vertrek van FedEx uit het pand van circa 3.400 m² onderhandeld.

Cessnalaan 2, Schiphol-Rijk

Toen het pand aangekocht werd door een datacenter-exploitant werd de huur gelijk door de nieuwe eigenaar opgezegd. De nieuwe eigenaar was voornemens om zelf gebruik van het pand te gaan maken. Redept is zeer slagvaardig geweest in het contracteren van vervangende huisvesting en heeft Redept gelijktijdig namens FedEx met de nieuwe eigenaar een zeer voordelige vertrekregeling onderhandeld. Zodoende kon FedEx vervroegd de huurovereenkomst beëindigen, waardoor er geen dubbele huur hoefde te worden betaald.

Opdrachtgever

FedEx Corporation is ’s werelds grootste express transportbedrijf. Het Europese hoofdkantoor van FedEx Express is gehuisvest in Hoofddorp. Het bedrijf beschikt over een wereldwijd lucht- en wegennetwerk waarmee tijdsgevoelige zendingen snel afgeleverd kunnen worden in meer dan 220 landen en gebieden. FedEx vliegt via 650 luchthavens met meer dan 670 eigen vliegtuigen. FedEx heeft wereldwijd meer dan 570.000 medewerkers en een jaaromzet van $79 miljard.

Geleverde diensten

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten