Le Carrefour

Redept heeft Welch Allyn geadviseerd bij de onderverhuur van haar kantoorruimte aan één van de andere huurders in het complex. Dit als gevolg van de overname van Welch Allyn door Hill-Rom waardoor kantoorruimte van 900 m2 in Le Carrefour overbodig werd.

Dellaertweg 1, Leiden

Opdrachtgever

Welch Allyn was een familiebedrijf en fabrikant van medische hulpmiddelen, producten en oplossingen die worden gebruikt door zorgverleners door huisartsen, ziekenhuizen, en spoedeisende hulpposten over de hele wereld. Hun doel is het voor zorgverleners met meer gemak efficiënt hun patiënten te beoordelen en te diagnosticeren. Welch Allyn doet dat door het toepassen van innovatieve technologieën die helpen eerstelijns beoefenaars effectiever en efficiënter te laten werken en met meer empathie voor hun patiënten op het gebied van zorg. Welch Allyn is nu onderdeel van Baxter.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Neem contact met ons op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten