Redept verkoopt voormalig politiebureau in Alblasserdam

Namens de Politie heeft Redept het voormalig politiebureau in Alblasserdam verkocht.

Goudsbloemstraat 9, Alblasserdam

Het pand is aan een ontwikkelende aannemer verkocht. Voor de verkoop werd gebruik gemaakt van Vendr en BOG Auctions.

Het object bestaat uit een in 1956 gebouwd bureau van circa 600 m² op een kavel van circa 1.100 m². Het object heeft een maatschappelijk bestemming maar leent zich uitstekend voor transformatie naar woningbouw. Redept heeft het hele verkoopproces begeleid inclusief verkoopadvies en marketing. Het object werd via BOG Auctions geveild en er was eveneens de gelegenheid tot het indienen van een bieding via de notaris. Er is veel belangstelling voor de verkoop gegenereerd die geresulteerd heeft in een verkoopopbrengst die aanzienlijk boven verwachting was.

Opdrachtgever

De Politie is het landelijk korps in Nederland dat bestaat uit tien regionale eenheden, een landelijke eenheid en een landelijke concerndienst waarin de ondersteunende afdelingen zijn ondergebracht. Dit ene landelijke korps verving per 1 januari 2013 alle voormalige politiekorpsen en -diensten. Bij de Politie werken ongeveer 63.000 mensen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten