Redept verkoopt voormalig politiebureau in Purmerend

Redept heeft de Politie bijgestaan in de verkoop van het voormalige politiebureau in Purmerend aan de gemeente.

Waterlandlaan 252, Purmerend

Redept heeft de Politie bijgestaan in de verkoop van het voormalige politiebureau in Purmerend aan de gemeente als gevolg van de verhuizing naar een nieuwe locatie.

Het object van in totaal circa 2.800 m² b.v.o. op een perceel van circa 4.700 m² ligt tegenover het Dijklander Ziekenhuis aan de rand van het centrum van Purmerend. Door de verhuizing van de Politie naar een nieuwe locatie aan de Component 96, op bedrijventerrein De Baanstee, werd het object overtollig. De gemeente Purmerend heeft het object gekocht tegen een marktconforme prijs. Redept heeft de Politie bijgestaan in het bepalen van de koopprijs en in de onderhandelingen met de gemeente.

Opdrachtgever

De Politie is het landelijk korps in Nederland dat bestaat uit tien regionale eenheden, een landelijke eenheid en een landelijke concerndienst waarin de ondersteunende afdelingen zijn ondergebracht. Dit ene landelijke korps verving per 1 januari 2013 alle voormalige politiekorpsen en -diensten. Bij de Politie werken ongeveer 63.000 mensen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten