Redept verkoopt namens AZL Rijksmonument in Heerlen

Redept heeft namens AZL het voormalige schoolgebouw vlakbij het centrum van Heerlen aan een plaatselijke advocatenkantoor verkocht. Het pand is een Rijksmonument van de architect Frits Peutz.

Laan van Hövell tot Westerflier 23, Heerlen
  • Zorgvuldige dossiervorming
  • Marktconforme koopsom

Redept heeft namens AZL Pensioenfonds het zogenaamde Peutzgebouw verkocht. Het Rijksmonument dat werd ontworpen door Frits Peutz werd in 1931 als de ULO St. Pancratius in gebruik genomen en werd sinds 1998 door AZL Pensioenfonds als kantoorruimte gebruikt. Het betreft circa 880 m² kantoorruimte en 12 parkeerplaatsen. Redept heeft namens AZL de verkoop begeleid, inclusief het samenstellen van de verkopers due diligence informatie en het onderhandelen van een marktconforme koopprijs. Tevens is er aandacht besteed aan het waarborgen van de toegang en het duurzaam gebruik van het omliggende kantorencomplex dat in gebruik blijft bij AZL Pensioenfonds.

Opdrachtgever

AZL adviseert en verzorgt al ruim 55 jaar de administratie van tientallen pensioenfondsen met zo’n 1,3 miljoen deelnemers. Pensioenfondsen, werkgevers én hun medewerkers streven naar een optimaal en toekomstbestendig collectief pensioen. Zij maken dit gedeelde streven mogelijk. In het snel veranderend pensioenlandschap is samen hierbij de sleutel. Want samen kun je meer, leer je van elkaar en deel je kosten en risico’s. Daar wordt iedereen beter van. Dankzij hun diepgewortelde kennis van pensioenmaterie, een schat aan ervaring en de wil om hard en nauwkeurig te werken, voeren zij tientallen unieke pensioenregelingen vlekkeloos uit. Door intensief samen te werken met uiteenlopende opdrachtgevers en zo een antwoord te vinden op hun specifieke vragen, zijn zij dé experts in het omgaan met veranderingen.

Geleverde diensten

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten