Stadhoudersplantsoen 12

Het Hoofdproductschap Akkerbouw (HPA) heeft Redept aangesteld als gedelegeerd opdrachtgever voor het verkoopproces van haar monumentale hoofdkantoor. HPA zocht een partij die een degelijk, integer en professioneel proces kon garanderen. Redept heeft de makelaarsselectie opgezet en begeleid en het hele proces gecombineerd als verlengstuk van HPA. Het gebouw is verkocht, in samenwerking met CBRE, aan B-Apart Hotels voor transformatie in een aparthotel en luxe apartementencomplex.

Stadhoudersplantsoen 12, Den Haag

Opdrachtgever

Het Hoofdproductschap Akkerbouw vormt de werkorganisatie van de drie akkerbouwproductschappen. Dat zijn het Productschap Akkerbouw, het Productschap Diervoeder en het Productschap Wijn. Bij het HPA zijn de ondersteunende diensten ondergebracht. Daarnaast is het HPA uitvoerder van een aantal marktordeningen van het Europese landbouwbeleid. Het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie heeft deze taak aan het HPA gedelegeerd.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten