Girokantoor Arnhem

Redept heeft ING begeleid bij de verkoop van het kantoorgebouw van ING aan de Velperweg te Arnhem. Het complex, dat in 1962 als Postgirokantoor is gebouwd, heeft 17 verdiepingen en is circa 70 meter hoog. In de loop der jaren heeft het complex diverse functies gehad van centrale Postgiro verwerkings- en computercentrum tot kantoorgebouw en callcenter. ING had het complex op dit moment van verkoop nog slechts gedeeltelijk in gebruik. Het totale bouwvolume omvat 86.741 m2 b.v.o en zal door de koper worden herontwikkeld naar (voornamelijk) woningen.

Velperweg 45-49, Arnhem

Opdrachtgever

Redept heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de vaak noodzakelijke creativiteit die benodigd is om dit ingewikkelde project uit te voeren. Het goede resultaat van ons project is in belangrijke mate tot stand gekomen door de inzet en deskundigheid van Redept. Wij zijn er van overtuigd dat Redept haar werkzaamheden conform de (hoge) waarden en normen van ING uitvoert. Zij zijn een voorbeeld in het vakgebied.

Pieter Hoogestijn MRE MRICS

Corporate Real Estate Manager

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine en levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Door de uitgebreide ervaring en deskundigheid, uitstekende dienstverlening en wereldwijde activiteiten kan ING inspelen op de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Geleverde diensten

Hulp nodig bij
projectmanagement?

Neem contact op of plan meteen een afspraak.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten