Koopmanstraat 7

Toen Schneider Electric de distributietak van Areva T&D heeft gekocht, kreeg men te maken met een overbodige locatie met een lange termijn huurovereenkomst in de Rijswijkse Plaspoelpolder - een gebied met een van de hoogste leegstandspercentages van Nederland. Desalniettemin heeft Redept een afkoop onderhandeld die Schneider Electric significante besparingen inhuur- en servicekosten heeft opgeleverd. Tevens heeft Redept de wederoplevering begeleid en afgehandeld.

Koopmanstraat 7, Rijswijk

Opdrachtgever

Als wereldwijde specialist in energiemanagement, met vestigingen in meer dan 100 landen, biedt Schneider Electric geïntegreerde oplossingen om energie veilig, betrouwbaar, efficiënt, productief en groen te maken voor meerdere marktsegmenten. Schneider Electric heeft leidende posities in energie & infra, industriële processen, gebouwautomatisering en data- & netwerkcenters, alsmede een brede aanwezigheid in woningbouwapplicaties. In 2011 hebben ruim 130.000 medewerkers een omzet gerealiseerd van meer dan EUR 22,4 miljard. Onder het motto ‘make the most of your energy’ helpt Schneider Electric mensen en bedrijven het maximale uit hun energie te halen.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten