Aankoop van vastgoed

Ten aanzien van het aankopen van vastgoed wordt het zelfde gestructureerde proces gevolgd als bij het aanhuren van vastgoed. Redept onderzoekt op systematische wijze alle relevante gegevens die essentieel zijn bij het aangaan van belangrijke financiële verplichtingen. Wij verzamelen en analyseren alle informatie op juridisch, fiscaal en technisch gebied en ook op het gebied van milieu, bestemmingsplannen en infrastructurele ontsluiting. Redept signaleert aspecten die potentieel de waarde beïnvloeden en stuurt eventuele benodigde experts aan om ervoor te zorgen dat de belangen van haar cliënt optimaal worden bewaakt. Redept werkt samen met (interne) juristen en andere benodigde adviseurs om ervoor te zorgen dat het proces soepel verloopt en dat risico’s worden geminimaliseerd. Waar nodig zal Redept gespecialiseerde (RICS) taxateurs inschakelen en haar cliënt adviseren met betrekking tot de uitkomst van de waardering.

Kunnen wij u helpen bij de
aankoop van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Wat onze klanten zeggen

Ik heb de samenwerking met Johan als zeer prettig ervaren, korte lijnen, snelle reacties en kort op de bal. Ik kan Johan zeker aanbevelen!

Livingstone

Rick Gijsen

Directeur
Livingstone

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten