Zandsteen 15

Redept heeft Delta EMEA (tot voor kort een van de huurders in dit kantoor- en bedrijfscomplex) geadviseerd bij het aankopen van het hele complex om haar toekomstige uitbreiding te waarborgen. Een zeer scherpe aankoopprijs is door Redept onderhandeld. Redept heeft ook geadviseerd over het voortzetten van het beheer van het complex en het contracteren van de beheerder. Daarnaast heeft Redept Delta EMEA begeleid in het naar beneden bijstellen van de WOZ-waarde.

Zandsteen 15, Hoofddorp

Opdrachtgever

Delta Group, opgericht door de heer Bruce C.H. Cheng in 1971, is wereldwijd marktleider in vermogens- en thermisch management oplossingen. Hun missie: “Om innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen te bieden voor een betere toekomst,” focust hen bij het aanpakken van belangrijke milieuvraagstukken, zoals de wereldwijde klimaatverandering. Door Delta’s betrokkenheid bij het milieu, ontwikkelt zij voortdurend innovatieve energie-efficiënte producten en oplossingen. Het bedrijf realiseert zich dat hoe meer energie-efficiëntere producten van Delta ontstaan, des te groter de impact op het verminderen van het broeikaseffect.

Kunnen wij u helpen bij de
aankoop van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten