Redept ondersteunt Alliander bij haar zoektocht naar een nieuwe locatie voor het regiokantoor in Amsterdam

Als gevolg van de aanstaande transformatie van de huidige locatie als onderdeel van het Amstelkwartier moest Alliander op zoek gaan naar een nieuwe locatie voor het regiokantoor Amsterdam. Redept heeft Alliander ondersteund in het zoekproces en in de onderhandelingen met de gemeente Amsterdam voor een kavel op bedrijventerrein Sloterdijk III. Alliander gaat hier een duurzaam kantoor- en magazijncomplex van circa 30.000 m² b.v.o. realiseren op een kavel van circa 3 hectare. Oplevering is gepland in 2023 en het complex wordt ontworpen door architectenpraktijk De Zwarte Hond.

Basisweg, Amsterdam

Opdrachtgever

Redept is eenduidig in de formuleringen en heeft aandacht voor de belangen van de partijen in het proces. Zij hanteert daarbij heldere juridische kaders en heeft niet nagelaten om onduidelijkheden ter discussie te stellen. Het resultaat dat is behaald heeft volledig beantwoord aan de doelstelling en er heeft daarnaast een optimalisatie plaats gevonden op eerdere afspraken in het totale project. De juridische aspecten zijn daarbij op zeer bevredigende wijze afgerond.

Paul Wentink

Corporate Real Estate Manager

De onderdelen Liander en Qirion vormen samen het netwerkbedrijf Alliander. Zij zorgen voor de distributie van energie in grote delen van Nederland. Daarnaast is Qirion dé specialist als het gaat om complexe private energienetten en installaties.

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten