Redept koopt aan voor Delta Electronics in Helmond

Redept heeft Delta Electronics begeleid in de onderhandelingen bij het aankopen van een nieuwe locatie van circa 4.000 m² b.v.o. op de Automotive Campus in Helmond. De huidige Delta vestiging in Eindhoven verhuist hiernaartoe. Redept heeft hiervoor eerst een haalbaarheidsanalyse uitgevoerd voor de Industrial Automation business dat resulteerde in de keuze van deze locatie.

Automotive Campus 30, Helmond

Opdrachtgever

Delta Group, opgericht door de heer Bruce C.H. Cheng in 1971, is wereldwijd marktleider in vermogens- en thermisch management oplossingen. Hun missie: “Om innovatieve, schone en energie-efficiënte oplossingen te bieden voor een betere toekomst,” focust hen bij het aanpakken van belangrijke milieuvraagstukken, zoals de wereldwijde klimaatverandering. Door Delta’s betrokkenheid bij het milieu, ontwikkelt zij voortdurend innovatieve energie-efficiënte producten en oplossingen. Het bedrijf realiseert zich dat hoe meer energie-efficiëntere producten van Delta ontstaan, des te groter de impact op het verminderen van het broeikaseffect.

Kunnen wij u helpen bij de
aankoop van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten