Redept adviseert Livingstone bij aankoop bouwgrond in Dordrecht

Ten behoeve van de realisatie van een nieuw kantoor met experience centre heeft Redept namens Livingstone een kavel van circa 4.000 m² aangekocht op Amstelwijck Business Park in Dordrecht.

Laan van Europa 600, Dordrecht

Livingstone zal op het Amstelwijck Business Park in eigen beheer een nieuw kantoor met experience center realiseren van circa 3.000 m² met een ruime eigen parkeervoorziening. De oplevering staat gepland voor medio 2025. Wethouder Stadsontwikkeling van de gemeente Dordrecht, Maarten Burggraaf: “We zijn blij met de komst van een nieuw kantoor, waardoor er nog meer banen beschikbaar komen voor professionals in Dordrecht en in de regio. Het duurzame en groene karakter van het ontwerp past mooi bij de hoogwaardige uitstraling van Businesspark Amstelwijck.”

Livingstone zal Breda verlaten, waar het decennialang gehuisvest is geweest. De uitstraling van het pand sluit niet meer aan bij de verwachting van de klanten van Livingstone, in het doorgaans ‘hogere segment’. Omdat het niet mogelijk bleek om in Breda op korte termijn een eigen gebouw te realiseren, is het zoekgebied uitgebreid richting het noorden, langs de A16. Livingstone heeft nu een van de laatste kavels op Amstelwijck Business Park gekocht. Hiermee heeft het een representatieve locatie weten te bemachtigen die door de ligging aan de A16 en N3 perfect bereikbaar is.

Opdrachtgever

Ik heb de samenwerking met Johan als zeer prettig ervaren, korte lijnen, snelle reacties en kort op de bal. Ik kan Johan zeker aanbevelen!

Rick Gijsen

Directeur

Livingstone is een toonaangevende villabouwer die met een innovatief bouwconcept opdrachtgevers van A tot Z ondersteunt met het ontwerpen en bouwen van een droomvilla met individuele woonwensen.

Geleverde diensten

Kunnen wij u helpen bij de
aankoop van uw bedrijfspand?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten