Klanten

Dordrecht Academy

Dordrecht Academy is een initiatief van Programma Hoger Onderwijs Drechtsteden (PHOD), een samenwerkingsverband tussen overheid, onderwijs en werkgevers. Het programma heeft de ambitie om hoger onderwijs te ontwikkelen dat aansluit op de kansrijke, regionale arbeidsmarkt en de beroepen van de toekomst.

De regio Dordrecht kampt namelijk met een tekort aan praktisch, hbo-geschoold personeel, vooral in de zorg, de techniek en het onderwijs. Er is grote behoefte aan professionals, die kennis hebben van de laatste (technologische) ontwikkelingen én die met hun vaardigheden innovatie op gang kunnen brengen. De mogelijkheden voor (op)scholing op praktisch, hbo-niveau in de Drechtsteden zijn echter beperkt. Scholieren en mbo-studenten verlaten vaak hun geboortegrond om elders bachelor onderwijs te volgen. Te weinig bachelor afgestudeerden komen terug om er te gaan werken. Voor werknemers die zich dichtbij huis, in deeltijd verder willen ontwikkelen, was er weinig keus. Met Dordrecht Academy komt daar verandering in.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten