Klanten

British School in The Netherlands

De British School in Nederland is een internationale school voor meisjes en jongens van 3-18 jaar oud en een bloeiende gemeenschap met meer dan 80 nationaliteiten. Zij moedigt hoge ambities aan en daagt haar studenten uit door hen te ondersteunen bij het leren en groeien tot zelfverzekerde individuen. Zij bieden een Brits en internationaal curriculum, met examens van het General Certificate of Secondary Education (GCSE) en vier trajecten vanaf 16 jaar: A-niveaus, het International Baccalaureate Diploma Program, het International Baccalaureate Career Program en BTEC-kwalificaties.

De combinatie van traditionele Britse waarden, educatieve discipline en zorgzaam en toegewijd personeel van het BSN biedt een omgeving voor studenten om zich voor te bereiden op een gelukkig en succesvol leven, ongeacht het streven.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten