Tim Schelle is master student Real Estate Management & Development aan de Technische Universiteit Eindhoven en schrijft momenteel zijn afstudeerscriptie bij REDEPT. De afstudeerscriptie richt zich op het effect van de aanstaande veranderingen op het gebied val IFRS Lease Accounting op het Corporate Real Estate Management. Daarvoor doet hij samen met Sjuul Baltussen (ook master student en momenteel stagiair bij Deloitte) onderzoek naar alle beursgenoteerde bedrijven uit de AEX. In combinatie met het uitgebreide netwerk en kennis van REDEPT tracht Tim een waardevolle toevoeging te leveren aan het wetenschappelijk onderzoek naar de eindgebruikers van vastgoed. De uitkomsten van zijn scriptie zijn begin 2013 gepresenteerd.

Tim Schelle heeft gedurende zijn studie Bouwkunde kennis gemaakt met de grote variëteit aan specialisaties binnen de vastgoedsector. Tijdens zijn bachelor Bouwkunde heeft Tim gedegen technische kennis opgedaan. Vervolgens heeft hij de master track Real Estate Management & Development aangevuld met commerciële en economische (vastgoed) collegereeksen, zoals Real Estate Finance en Investment Analysis aan de Universiteit van Tilburg. In aanvulling op zijn curriculaire bezigheden is Tim actief geweest met bestuursfuncties bij studievereniging SERVICE en stichting Hét Vastgoedsymposium. In zijn studiereizen naar Singapore, Berlijn en Shanghai hebben heeft hij kennis gemaakt met de vastgoedwereld buiten Nederland.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten