Opstellen strategisch huisvestingsplan

Organisaties zijn doorlopend in ontwikkeling: de manier van (samen)werken, de klantvraag en uw doelstellingen op het gebied van bijvoorbeeld duurzaamheid en mobiliteit. Bij Redept gaan we er van uit dat huisvesting de organisatie moet ondersteunen in het behalen van haar doelen. De missie van uw organisatie staat bij ons centraal.

Samen met u kijken we naar wat er allemaal relavant is voor nu én in de toekomst. We brengen de huidige situatie in kaart en identificeren de kansen en de risico’s. We komen met uitvoerbare verbeterplannen, die aansluiten op ambities en financiële kaders. Het opstellen van een huisvestingsstrategie is echt maatwerk. We inspecteren de locaties en vaak interviewen wij management en stafdiensten. En soms houden we een enquete onder de medewerkers. Na een intensieve samenwerking en dialoog komen wij tot ons eindverslag. Wij maken geen academische rapportages – wij zorgen voor een praktisch uitvoerbaar advies met heldere onderbouwing.

Een huisvestingsstrategie kan betrekking hebben op een enkele locatie of een heel portfolio. De vorm en de uivoering stemmen wij graag met u af.

Kunt u wel een strategisch plan voor
uw huisvesting gebruiken?

Neem contact op of plan een afspraak in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten