Huisvestingsvisie

REDEPT Cresa voor heeft MBO Utrecht een huisvestingsvisie geschreven, waarbij een vertaling is gemaakt van de onderwijskundige ontwikkelingen, marktomstandigheden en bestaande portfolio naar een visie op vastgoed. Op basis van deze visie is MBO Utrecht in staat pro-actief haar vastgoed aan te passen aan de nieuwe omstandigheden.

diverse locaties, Utrecht

Opdrachtgever

REDEPT Cresa is zich goed bewust van de risico’s die zijn verbonden aan de verkoop van maatschappelijk onroerend goed. De bijdrage van REDEPT Cresa aan de beleidsvoorbereiding, -besluitvorming en –uitvoering zijn goed. De schriftelijke communicatie die door hen is voorbereid, laat zien dat men een moderne, open en transparantie besluitvorming voorstaat. Ik ben zeer tevreden over de bijdrage van REDEPT Cresa in dit project en zou REDEPT Cresa aanbevelen aan anderen.

Robert Leeftink

College van Bestuur

MBO Utrecht is een onderwijsinstelling voor Middelbaar Beroepsonderwijs dat gelooft in kleinschalig onderwijs, waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Als kleinschalig en zelfstandig MBO in Utrecht bieden zij meer dan een school waar je enkel kennis en vaardigheden opdoet. Bij MBO Utrecht word je opgeleid tot een beroep dat bij je past en waarin je verder kan groeien. MBO Utrecht is gehuisvest op 10 verschillende lokaties in Utrecht, Maarsen en Hilversum.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten