Redept werkt huisvestingsstrategie uit voor ArboNed

Redept heeft voor ArboNed een huisvestingsstrategie uitgewerkt om de huisvestingsbehoefte voor de middellange -en lange termijn af te stemmen. De huisvestingsstrategie dient ter ondersteuning van de bedrijfsstrategie. De portefeuille van ArboNed bestaat uit 70 locaties verspreid door heel Nederland.

diverse locaties, Nederland

De vastgoedstrategie is uitgevoerd, met als resultaat:

  • Een betere afstemming van de vastgoedportefeuille op de dienstverlening van ArboNed.
  • Een betere planning van de huisvestingsbehoeften.
  • Efficiënter gebruik van de kantoorruimte.
  • Een verhoging van de arbeidsproductiviteit.
  • Een toename van de werknemers- en klantentevredenheid.
  • Een positief effect op het bedrijfsresultaat.

Er is door Redept een ‘gap’-analyse uitgevoerd. Deze analyse geeft aan waar de huidige portefeuille (nog) niet in staat is om de bedrijfsstrategie voldoende te ondersteunen. In aansluiting op de gap-analyse is een aantal vastgoedstrategieën ontwikkeld. Deze vastgoedstrategieën spelen in op de bedrijfsstrategie en bevorderen daarbij het proces wat doorlopen moet worden om de opgestelde doelen te behalen.

Opdrachtgever

ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd. ArboNed bouwt voort op 20 jaar expertise in de aanpak van verzuim. Vanuit een focus op innovatie en specialisatie verrijken we onze kennis op het gebied van verzuim.

Kunt u wel een strategisch plan voor
uw huisvesting gebruiken?

Neem contact op of plan een afspraak in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten