Een consortium, bestaande uit Redept, Procap en Rigo is door de Politie geselecteerd als één van de drie raamcontractanten voor Vastgoed- en Huisvestingsadvies. Vanuit dit raamcontract gaan wij de Politie de komende jaren helpen bij het realiseren van een passende en flexibele huisvesting. De selectie is een resultaat van een Europese Aanbesteding, waaraan 29 kandidaten hebben deelgenomen.

Leon van Leersum, partner bij Redept: “Door onze krachten te bundelen zijn we in staat om een uniek team samen te stellen. We zijn ieder specialisten op ons eigen vakgebied en door deze samenwerking kunnen wij perfect voldoen aan de specialistische vraag van de Politie.”

Voor directeur Frits Schutte staat de maatschappelijke relevantie van de opgaven voorop: “De Politie staat midden in de maatschappij en doet verantwoordelijk werk. Zowel organisatorisch als financieel staat zij momenteel onder druk. In opdracht van de Politie gaan aan de slag met verschillende onderzoeksopdrachten en businesscases. Waarbij we niet alleen onze kennis en ervaring van vastgoed- en huisvestingsvraagstukken kunnen inzetten, maar ook op het gebied ruimtelijke processen en omgevingsmanagement. Wij zijn gewend om te werken in een context waarin projecten worden beoordeeld vanuit een functioneel, financieel en maatschappelijk oogpunt. Bij de Politie gaat het om publiek vastgoed, betaald met belastinggeld waar grote bedragen mee gemoeid zijn. Uiteindelijk willen we ervoor zorgen dat de vastgoedportefeuille van de Politie naadloos aansluit bij de kernactiviteiten van de organisatie”

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten