Redept heeft zich gecertificeerd voor het kwaliteitssysteem ISO-9001. Certificering is voor Redept een logische stap in de voortdurende professionalisering en haar streven om diensten conform de hoogst mogelijke standaarden te leveren. Naast dat Redept de enige organisatie in haar branche is die RICS-regulated is, is Redept nu ook de enige die ISO-gecertificeerd is.

Door de certificering kunnen wij ook voldoen aan de voorkeur van steeds meer opdrachtgevers om zaken te doen met ISO-gecertificeerde leveranciers. Klanten van Redept zullen echter niet direct iets merken van de certificering. Het is vooral een verdere formalisering en structurering van de kwalitatief hoogwaardige werkprocessen die klanten van Redept gewend zijn. Door de ISO kwaliteitsnormen zijn wij nog beter in staat om onze organisatie goed te beheren en de prestaties continu te evalueren en te optimaliseren.

ISO gecertificeerd betekent dat er voor 100% aan alle eisen welke een norm stelt voldaan is. Een onafhankelijke externe organisatie, de certificatie-instelling, heeft dit uit onderzoek (certificatie-audit) geconcludeerd.

ISO certificering helpt om de processen die er toe doen te identificeren en te optimaliseren. Klant en klanttevredenheid staat bij Redept centraal. Met de aanscherping van de processen zal klanttevredenheid intensiever gemonitord worden met als doel onze dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau te houden. De input die wij van onze klanten krijgen, vinden wij daarbij zeer waardevol.

Redept is in dit proces begeleid door Van de Pol Consult. Voor meer informatie over het proces dat Redept heeft doorlopen, lees het artikel op hun website.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten