Goudsbloemstraat 9 te Alblasserdam omvat circa 596 m² bruto vloeroppervlak en bestaat uit kantoorruimte, garage en separate begingen op het verharde buitenterrein. De gemeente heeft aangegeven positief te staan tegenover herontwikkeling naar woningen. De kijkdagen vinden (op afspraak) plaats op 21 april en op 18 mei 2021.

Eugénie Prévinaireweg 63a te Nieuw-Vennep bestaat uit twee aangrenzende kadastrale percelen met daarop twee panden met verschillende adressen. Eugénie Prévinaireweg 63a is gebouwd in 2005 en omvat 471 m² bruto vloeroppervlak op de de begane grond. Jonkheer van der Pollstraat 72 is gebouwd in 1959 en omvat 282 m² bruto vloeroppervlak op de begane grond. Beide kavels bieden de mogelijkheid tot ontwikkeling naar woningen. De gemeente heeft ook hier aangegeven positief te staan tegenover herontwikkeling naar (zorg)woningen. De kijkdagen vinden (op afspraak) plaats op 22 april en 17 mei 2021.

De panden worden op 10 juni 2021 via BOG Auctions geveild. Tevens is er de mogelijkheid om een onderhandse bieding te doen bij de notaris.

Volledige informatie voor beide panden kunt u vinden op vendr.nl. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de kijkdagen.

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten