Haarlerbergpark

Redept heeft ING ondersteund bij de aankoop van Haarlerbergpark. Het gebouw dat in eerste instantie door Cisco als haar Europese hoofdkantoor werd gebouwd was na 10 jaar nog grotendeels leeg. ING Bank vestigde hier haar ICT Campus en neemt daarmee het gehele gebouw (met uitzondering van de reeds verhuurde delen) in gebruik. Ten slotte is het gebouw op basis van een langjarige huurovereenkomst voor het gehele complex verkocht aan een internationale belegger. Het complex heeft een omvang van ca. 40.000 m2.

Haarlerbergweg 13-19, Amsterdam Zuidoost

Opdrachtgever

Redept heeft een belangrijke bijdrage geleverd in de vaak noodzakelijke creativiteit die benodigd is om dit ingewikkelde project uit te voeren. Het goede resultaat van ons project is in belangrijke mate tot stand gekomen door de inzet en deskundigheid van Redept. Wij zijn er van overtuigd dat Redept haar werkzaamheden conform de (hoge) waarden en normen van ING uitvoert. Zij zijn een voorbeeld in het vakgebied.

Pieter Hoogestijn MRE MRICS

Corporate Real Estate Manager

ING is een wereldwijde financiële instelling van Nederlandse origine en levert diensten op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. Door de uitgebreide ervaring en deskundigheid, uitstekende dienstverlening en wereldwijde activiteiten kan ING inspelen op de wensen van een brede klantengroep. Deze bestaat uit particulieren, gezinnen, kleine bedrijven, grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Overweegt u vastgoed te
verkopen en terug te huren?

Lees wat wij voor u kunnen betekenen of neem contact met ons op.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten