Over Invest-NL

Invest-NL (in opbouw) heeft als missie bij te dragen aan het financieren van maatschappelijke transitieopgaven door ondernemingen en projecten op gebieden als energie, verduurzaming, mobiliteit en voedsel en maatschappelijke domeinen als zorg, veiligheid en onderwijs. Invest-NL in opbouw zal tevens zorgen voor meer durfkapitaal aan startende en doorgroeiende ondernemingen, indien de markt hierin onvoldoende voorziet. Invest-NL in opbouw maakt ook het verbeteren van de toegang tot Europese gelden mogelijk. De organisatie maakt momenteel deel uit van RVO, maar zal na bekrachtiging van het wetsvoorstel door de Eerste en Tweede Kamer privaat gaan.
Invest-NL (in opbouw) zal een omvang krijgen van circa 80 medewerkers die bovenstaande missie gaan volbrengen onder leiding van de beoogd CEO Wouter Bos.
Voor meer informatie zie: https://www.rijksoverheid.nl/actueel/nieuws/2017/02/10/kabinet-trekt-investeringen-los-met-oprichting-invest-nl

Wensen en eisen

De nieuwe huisvesting dient in hoofdlijnen aan de volgende criteria te voldoen:

  1. Ca. 1.800 tot 2.000 m2 kantoorruimte in de steden Den Haag, Utrecht en Amsterdam;
  2. Kantoorruimte in een multi-tenant gebouw met gedeelde voorzieningen, zoals bijvoorbeeld receptie en restaurant;
  3. Imago van omgeving passend bij imago van Invest-NL. Denk hierbij aan een duurzaam, vernieuwend, innovatief en dynamisch imago. Representatieve uitstraling en voorzieningen van kantoor;
  4. Uitstekende nationale bereikbaarheid, nabij een NS Intercity-station;
  5. Goede bereikbaarheid per auto vanuit het hele land en voldoende parkeergelegenheid;
  6. Duurzaamheid/circulariteit bouw en huisvesting/Energielabel A/Nul op de meter;
  7. Beschikbaarheid per oktober 2019 en ingebruikname mogelijk bij voorkeur vierde kwartaal 2019, of niet veel later.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten