De raamovereenkomst heeft betrekking op de periode 2019 tot en met 2020 met een mogelijkheid tot verlenging tot en met 2022.

De vastgoedportefeuille van Hogeschool Rotterdam bestaat momenteel uit 16 locaties en heeft een omvang van circa 189.000 m2 BVO. Een groot aantal locaties betreft karakteristieke panden in het centrum van Rotterdam met een beschermde status en zijn kenmerkend voor Hogeschool Rotterdam. Zeven panden zijn eigendom, waarvan 3 rijksmonumentaal.

Paul Stotesbury (partner bij Redept): “Wij zijn zeer verheugd dat Hogeschool Rotterdam voor Redept als vastgoed adviseur heeft gekozen. Deze aanbesteding sluit goed aan bij ons track record van het adviseren van eindgebruikers in grootschalige, complexe huisvestingsprojecten. De Hogeschool Rotterdam is een belangrijke maatschappelijke speler in de stad. Dat vraagt om goed afgewogen adviezen die rekening houden met het brede speelveld waarin de hogeschool opereert. Wij kijken uit naar een vruchtbare en langdurige relatie met de Hogeschool.”

Manager Vastgoed en Huisvesting van Hogeschool Rotterdam, Martijn Baarendse: “De vastgoedportefeuille van HR kent een dynamisch karakter. Verbondenheid met de stad Rotterdam en het adaptieve karakter van de portefeuille om aansluiting te blijven houden bij het onderwijsproces zijn hier belangrijke oorzaken van. Met Redept als nieuwe vastgoedadviseur heeft HR, als resultaat van een intensieve aanbestedingsprocedure, een geschikte partner gevonden om ons te adviseren en te begeleiden bij toekomstige vastgoedtransacties. Wij kijken uit naar een prettige samenwerking.”

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten