ALXDR

De gemeente Den Haag vervult een belangrijke rol in het aantrekken en behouden van NGO’s en IO’s voor de stad, vooral op het gebied van vrede en recht. Redept heeft de gemeente geadviseerd in de zoektocht naar een nieuw verzamelkantoor voor die organisaties. Het kantoor van circa 1.400 m2 wordt op de 3e verdieping van Alexanderveld 5 gevestigd. Frame Offices zal de werkplekken en vergaderkamers beheren in samenwerking met The Hague Humanity Hub die de community programmering voor haar rekening neemt.

Alexanderveld 5, Den Haag

Client

The Hague is the capital of the province of South Holland and with 537,833 inhabitants the third largest municipality in the Netherlands, after Amsterdam and Rotterdam. Since 1 January 2015, The Hague, together with 22 other municipalities, has formed the Metropolitan Region Rotterdam The Hague, with a combined population of 2.3 million.

Can we help you with
your research?

Contact us or plan a meeting.

Contact us

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten