Tim Schelle, onze afstudeerder die net cum-laude is afgestudeerd in Real Estate Management aan de TU Eindhoven is de winnaar van een jaar werken bij de Rijksgebouwendienst (Rgd). De Rgd maakte dat gisteren bekend op de PROVADA waar drie genomineerden hun essays presenteerden met hun visie op het rendement op vastgoed.

Via een prijsvraag werden jonge talenten uitgedaagd om in maximaal 500 woorden een innovatieve visie te geven op de vraagstelling ‘Hoe kan de Rgd zorgen voor meer rendement op het rijksvastgoed?’ De jury, onder leiding van Farid Azarkan, directeur Vastgoed van de Rgd, nomineerde drie inzendingen die tijdens de Provada hun essay presenteerden op de stand van de Rijksoverheid. De jury reageerde ter plaatste op hun visies en maakte daarna de winnaar bekend. Schelle won met zijn essay met de prikkelende titel ‘Rendement op vastgoed: Op naar de nieuwe normaal’. Schelle reageerde uitgelaten: ‘Dit is fantastisch. Ik hoop het komende jaar veel te leren bij de Rgd. Ik heb twee jaar geleden een vastgoed symposium georganiseerd waar ik geïnspireerd werd door het verhaal dat Eva Klein Schiphorst daar vertelde en ben de Rgd blijven volgen. Mijn idee van het essay komt voort uit mijn afstudeeropdracht over Corporate Real Estate Management (CREM).’ Juryvoorzitter Farid Azarkan over de winnaar: ‘Hij laat in zijn essay goed zien hoe je zo’n grote portefeuille kan managen door het op te delen in verschillende hapbare eenheden waardoor je focus kunt aanbrengen op wat je doet met objecten. Dat sluit aan bij de werkwijze van de Rgd. Daarnaast sprak het de jury aan dat hij behalve de focus op vastgoed als maatschappelijke rendement ook het belang van de focus op vastgoed als vermogen benoemt. Hij heeft zich duidelijk goed verdiept in de materie en wist het in zijn presentatie goed over te brengen.’

Op de foto: Farid Azarkan (Rijksgebouwendienst) en Tim Schelle (Redept)

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten