Op dit moment is Hogeschool Inholland gehuisvest in deze onderwijslocatie aan de Wildenborch 6 te Diemen. De Hogeschool is voornemens om een nieuwe locatie te betrekken in de Sluisbuurt op het Amsterdamse Zeeburgereiland. Daarom zal deze locatie, dat eigendom is van de Hogeschool, worden verkocht. Het perceel van Inholland maakt deel uit van het nog te ontwikkelen gebied Holland Park Zuid, dat door de gemeente bestemd is als sluitstuk van de zeer succesvolle gebiedsontwikkeling Holland Park. In het bestemmingsplan is de mogelijkheid opgenomen voor het ontwikkelen van 442 woonunits alsmede commerciële en maatschappelijke functies, een parkeergarage en groenvoorzieningen.

Het stedenbouwkundig plan voor de Natuurbuurt Holland Park Zuid is het sluitstuk van de transformatie van Bergwijkpark-Noord. Het plan sluit aan op de geldende principes voor de uitbreiding van Bergwijkpark-Noord. Het biedt een woonomgeving in hoge stadse dichtheid. Het onderscheidt zich door het wonen in een natuurbuurt, in de luwte van de stad en aan volwassen groen rondom toegankelijke collectieve hoven.

De aanleiding voor dit specifieke plan wordt gevormd door de stukken stad die hieromheen zijn en worden gebouwd. Holland Park, Campus Diemen Zuid, Holland Park West en het nieuwe park vormen aan de noordzijde de stukken stad waarop Holland Park Zuid aansluit. De omzoming door de waterpartij en door de natuuroevers met volwassen groen aan de Zuidrand van Holland Park Zuid geven het gebied haar stedelijk-groene karakter.

Het object wordt verkocht door middel van een gestructureerd proces, bestaande uit een kwalitatieve voorselectie met daarna een formele inschrijving.

Volledige informatie is beschikbaar via Vendr.nl.

Advies nodig bij het verkopen
van uw bedrijfsvastgoed?

Neem contact met ons op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten