Redept heronderhandelt huurovereenkomst in Ede

In opdracht van Nationale-Nederlanden heeft Redept een uitvoerig zoekproces begeleid naar kantoorhuisvesting voor haar vestiging in Ede. Alternatieve locaties waren onderzocht in de driehoek Apeldoorn-Amersfoort-Arnhem. Na een diepgaande analyse is door NN gekozen voor het huren van ca. 8.000 m2 in (een deel van) de huidige locatie in Ede. Redept heeft een nieuwe huurovereenkomst onderhandeld waardoor significante kostenvoordelen zijn behaald, naast het vastleggen van goede prestatieafspraken met betrekking tot het overnemen van de facilitaire dienstverlening door verhuurder.

Loevestein 33, Ede

Opdrachtgever

Redept stelt zich op als onafhankelijke partij en maakt dat volgens mij ook waar. De financiële en kwalitatieve overzichten waren instrumenteel in onze besluitvorming. Redept stelde zich flexibel op in het aanpassen en steeds opnieuw aanleveren van gewijzigde informatie.

Marjoleine de Roos

Senior buyer

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiële dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden. Met ruim 170 jaar ervaring in verzekeringen heeft Nationale-Nederlanden een deskundigheid opgebouwd die zij dagelijks inzetten om hun klanten verder te helpen in het leven, wat er ook gebeurt.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten