Rotterdam Science Tower

Nadat de gebouwservices zoals vuilophaal, receptie, energie en dergelijke (dreigden) te worden gestaakt door verhuurder door financiele problemen, heeft Redept namens het huurderscollectief preventieve maatregelen genomen om de operationele bedrijfsvoering zeker te stellen. Redept heeft daarbij een projectteam samengesteld om in het uiterste geval het gehele gebouwbeheer namens het huurderscollectief over te kunnen nemen. Gelukkig hebben alle inspanningen dit kunnen voorkomen. Inmiddels is het operationele en financiële beheer door het bankenconsortium opgedragen aan een externe beheerder/asset-manager en is de continuiteit gewaarborgd.

Marconistraat 16, Rotterdam

Opdrachtgever

ArboNed is een vooraanstaande en professionele dienstverlener, die zich richt op het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van werknemers, waardoor het verzuim binnen bedrijven en instellingen wordt verlaagd. ArboNed bouwt voort op 20 jaar expertise in de aanpak van verzuim. Vanuit een focus op innovatie en specialisatie verrijken we onze kennis op het gebied van verzuim.

Geleverde diensten

Heeft u een
huisvestingsvraagstuk?

Bekijk onze diensten of neem vrijblijvend contact op

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten