Redept verlengt huurovereenkomst kantoorruimte in Den Haag namens The Hague Humanity Hub

Redept heeft de huurovereenkomst voor 2.000 m² kantoorruimte op de Fluwelen Burgwal 58 in Den Haag namens The Hague Humanity Hub heronderhandeld en verlengd.

Fluwelen Burgwal 58, Den Haag

Redept heeft de huurovereenkomst voor 2.000 m² kantoorruimte op de Fluwelen Burgwal 58 in Den Haag namens The Hague Humanity Hub heronderhandeld en verlengd. The Hague Humanity Hub is een een broedplaats voor innovatie op het gebied van vrede, recht en humanitaire zaken.

The Hague Humanity Hub is sinds 2017 gevestigd op drie verdiepingen in het fraaie kantoorgebouw Sirius in het centrum van Den Haag. In totaal betreft het een kleine 2.000 m² kantoorruimte. Om verder te bouwen op het succes van de Hub als community of innovators op het gebied van vrede en recht moest de huisvesting voor het lange termijn worden vastgelegd. Redept heeft namens de Hub een verlenging van de huurovereenkomst onderhandeld en gecontracteerd. Er zijn marktconforme voorwaarden onderhandeld met verhuurder Merin.

Opdrachtgever

The Hague Humanity Hub is een uniek ecosysteem dat bestaat uit NGO’s, universiteiten, commerciële ondernemingen en (intra) overheidsinstanties.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten