Redept verlengt huurovereenkomst Alphen aan den Rijn voor Orona

Redept heeft Orona geadviseerd bij het verlengen van haar huurovereenkomst voor circa 1.383 m² kantoorruimte en 1.048 m² bedrijfsruimte in Alphen aan den Rijn.

Curieweg 17, Alphen aan den Rijn

Na een uitgebreide marktinventarisatie bleek dat de huidige locatie nog steeds het beste zou voldoen aan de eisen die Orona aan haar toekomstige werklocatie stelt. Daarom hebben we in constructieve gesprekken met de verhuurder afspraken gemaakt over onder andere de verdere verduurzaming van het pand.

Redept was verantwoordelijk voor de commerciële advisering en werd daarbij ondersteund door HEVO. Zij hebben de manier van werken van Orona in kaart gebracht en vertaald naar het nieuwe werkplekconcept, dat momenteel wordt geïmplementeerd.

Opdrachtgever

Orona is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling, productie en installatie van liften, roltrappen en rolpaden. Ze streven naar innovatieve oplossingen die bijdragen aan de mobiliteit in gebouwen en steden. Met een focus op duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid biedt Orona betrouwbare verticale transportoplossingen voor diverse sectoren wereldwijd.

Kunnen wij u helpen bij het heronderhandelen
van uw huurcontract?

Neem contact op of plan een adviesgesprek in.

Neem contact op

U gebruikt een verouderde browser van Internet Explorer die niet meer wordt ondersteund. Voor optimale prestaties raden wij u aan om een nieuwere browser te downloaden. Hiervoor verwijzen wij u door naar:

browsehappy.com sluiten